CNQ2 e.V është një OJF e rregjistruar në Gjermani. Qëllimi ynë është të paraqesim një pamje klinike per KCNQ2 më të qartë në Gjermani dhe të mbështesim këdo që është I prekur nga ky mutacion me informacionin më të fundit. Sëbashku me mjekët dhe familjet e prekura, ne do të luftojme për një të ardhme më të mirë per fëmijët e prekur nga ky çrregullim dhe për familjet e tyre. Misioni ynë është të krijojmë një bazë me informacion për të informuar publikun per KCNQ2, për të ndihmuar kërkimet e mëtejshme për këtë çrregullim dhe mbi të gjitha për të qënë pranë me informacion prindve dhe familjarëve jeta e të cilëve ndryshon papritur kur futen ne botën e KCNQ2.

Ne kërkojmë vazhdimisht të krijojme partnershipe me mjek, kërkues dhe cdo të interesuar që mund të na ndihmojë të krijojme bashkëpunime. Objektivi ynë final është të përdorim informacionin e mbledhur rreth ketij gjeni për të kuptuar më shumë rreth epilepsisë. OJF shpreson që cdo njohuri më tepër rreth gjenit KCNQ2 do të ndihmojë të deshifrojë sekretet e defektit të gjenit, i cili luan një rol kryesor në aftesinë e qelizave për të gjeneruar dhe transmetuar sinjale elektrike.

Bëhu sponsor.

Ju lutemi të plotësoni formularin e anëtarësimit me kujdes në mënyrë që t’ju mirëpresim si sponsor sa më shpejt!