Na shkruani

Nëse keni pyetje rreth KCNQ2 ose OJF, ju lutemi plotësoni formularin e kontaktit dhe dërgo nis. Do t’ju kontakojmë shume shpejt!

Faleminderit
Drejtuesit e OJF-se

Ju lutemi na kontaktoni!

* = I detyrueshëm

KCNQ2 e.V.
Karl-Marx-Straße 8
54290 Trier
E-Mail: info@kcnq2.de
Telefon: +49 (0) 651-99555700 – Sebastian Bethge (1. Vorsitzender)
Fax: +49 (0)651-14 53 289